Single Blog Title

This is a single blog caption

Nieuwe loods

Ondanks het grillige weer is het vaarseizoen toch echt al begonnen. Wij willen alle watersportliefhebbers dan ook veel plezier wensen en we hopen dat het weer snel beter wordt.

De bouw van een nieuwe loods

Terwijl u geniet van uw tijd op het water, zijn wij bij Valk SHR druk bezig met de voorbereidingen voor een gloednieuw hoogtepunt op ons terrein: de bouw van een tweede ruime loods voor winterstalling.

Wat betekent dit voor u?

Voor onze klanten betekent de uitbreiding dat er meer plek is voor winterstalling, wat een nog snellere en effici├źntere service mogelijk maakt. Dit betekent dat uw boot beschermd is tegen vocht, vorst en andere invloeden die in de koude maanden schade kunnen veroorzaken.

Voor onze klanten die gebruik maken de zomerligplaatsen kan dit soms leiden tot een klein beetje hinder door bouwactiviteiten. Wij vragen om uw begrip.

Onze service

Wanneer het vaarseizoen tot een einde komt, kunt u erop vertrouwen dat wij klaarstaan om uw boot snel en veilig te stallen. Met de bouw van onze nieuwe loods verzekeren wij u dat uw boot komende winter in goede handen is.

Geniet van het water, wij zorgen voor de rest!

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Valk SHR